Diensten

Onderhoud en Reparatie

 

Uw fiets GRATIS halen en brengen?

Geen zin om je band te plakken? Ligt je ketting er alweer af? Of heb je te weinig tijd voor onderhoud aan je fiets? Bij Arjan Borgers Tweewielers ben hiervoor aan het juiste adres. Breng je fiets vandaag nog bij ons langs, of laat je fiets halen en brengen. Helemaal GRATIS als je binnen een straal van 25km rond Vlagtwedde woont. Je hoeft voor onderhoud of reparaties géén afspraak te maken. Je kunt je fiets gewoon bij ons aanbieden. Wij beoordelen de defecte onderdelen en maken een prijsopgave voor jou. Mocht er in de tussentijd nog iets over het hoofd zijn gezien, dan nemen wij alsnog contact met jou op om dit te bespreken.

Waarom is onderhoud belangrijk?

Om je fiets in top conditie te houden is regelmatig onderhoud belangrijk. Het gaat hierbij ook om jou veiligheid. Denk hierbij aan bijvoorbeeld goed werkende remmen en verlichting, maar ook te lage bandenspanning, loszittende spaken en aan je ketting en versnellingen. Veel van deze reparaties voorkom je door de fiets regelmatig te laten onderhouden.
 

Onderhoudscoupon

Als je bij ons een nieuwe fiets aanschaft, krijg je een onderhouds coupon, waarmee je korting krijgt op de eerste 3 onderhoudsbeurten. Vergeet dus niet jouw kortingscoupon mee te nemen! Zo heb jij óók nog voordeel tijdens het onderhoud van jouw (elektrische) fiets. 
 

Gespecialiseerd in elektrische fietsen

Wij hebben ons gespecialiseerd in elektrische fietsen. Mede door het ruime assortiment die wij verkopen, maar zeker ook omdat onze monteurs allemaal gecertificeerd zijn op het gebied van elektronica en software. Zo kunnen wij je met alle voorkomende reparaties, onderhoud en updates van jouw elektrische fiets (e-bike) van dienst zijn.

Hierdoor hebben wij er ook voor gekozen om jouw BOSCH e-bike SERVICE-PUNT te zijn 

 

Reparaties

Voor de reparaties maken we uitsluitend gebruik van kwalitatieve onderdelen passend bij jouw fiets. Merk en type specifieke onderdelen als een koplamp of kettingkast worden alleen vervangen door een origineel merkonderdeel. Mocht het voorkomen dat we iets niet op voorraad hebben, bestellen wij dit direct. De reparatietijd kan hierdoor iets langer dan één dag duren. Fietsverzekering

 

Voordat je wegrijdt, nog even dit...

Als je een (nieuwe) fiets koopt, wil je hier natuurlijk van genieten. In Nederland worden helaas nog steeds veel fietsen gestolen en met deze kennis, is een fietsverzekering dan ook geen overbodige luxe. Vooral elektrische fietsen zijn vaak het doelwit vanwege de dure componenten. Verzeker je nieuwe aanwinst daarom met een fietsverzekering van de ANWB of ENRA. Dit kun je meteen bij ons in de winkel doen en wij helpen je hier mee en zorgen dat alle documenten op de juiste plaats komen.


Het is algemeen bekend: Nederlanders fietsen graag. Maar fietsendiefstal blijft in Nederland de meest voorkomende vorm van criminaliteit. Met deze tips verklein je de kans dat je fiets wordt gestolen.

  • Stal je fiets ergens waar veel licht is en waar mensen zijn, zoals bij een bushalte of in de buurt van een terras.
  • Indien het kan, zet je fiets in een bewaakte stalling. Dit kost geld, maar steeds meer stallingen zijn gratis. Op de website van de NS lees je hoe het zit met bewaakte fietsenstallingen op het station.
  • Staat je fiets binnen? Zet je fiets altijd op slot, ook al is het in je eigen garage of schuur.
  • Koop twee goede sloten: een stevig ringslot door het achterwiel en een goed kettingslot door het frame. Zorg dat dit slot ook vastzit aan een fietsenrek of iets dergelijks
  • Vergeet niet gebruik te maken van een ART-goedgekeurd slot en meld verlies van een sleutel of vervanging van een slot altijd direct bij je verzekering.
  • Wist je dat je óók verzekerd bent als je zelf met de fiets bent gevallen en hierdoor schade ontstaat?


Waarom een fietsverzekering?

Heb je via ons een fietsverzekering van ANWB of ENRA of afgesloten, en heeft jouw fiets schade opgelopen? Breng je fiets langs en wij verzorgen de reparatie en verzorgen de schade afhandeling. Als de kosten van de reparatie te hoog zijn of als de fiets niet meer te repareren is, krijg je een nieuwe fiets. Ook wanneer jouw fiets gestolen is, mag je bij ons in de winkel kosteloos een nieuwe fiets uitzoeken. Is dit het geval, dan dien je wél online aangifte te doen bij de politie. Neem dit proces-verbaal en de twee originele sleutels mee. 

Informeer naar de mogelijkheden!

Accessoires

 

Accessoires maken een fiets compleet...

Je kunt bij ons terecht voor een zeer uitgebreid aanbod van accessoires, reserve onderdelen of professionele fietsdraag-systemen. Of zoek je fietskleding of die prachtige rieten mand voor op je fiets? Op deze pagina vindt je een overzicht van accessoires die wij verkopen. Heb je vragen over levertijden of bijvoorbeeld de montage van accessoires, dan kun je ons altijd bellen of mailen. 

Basil:

Basil is leverancier van onder meer: Fietsmanden, fietstassen, dierenfietsmanden en fiets accessoires. Naast veel vernieuwende producten en modieuze uitstraling voeren ze ook klassiekers als fietskratten. Kijk voor een compleet overzicht op de website van Basil. 

Yepp:
Yepp is een merk van GMG bv (Gebroeders Melkert Gouda). GMG heeft ruim 80 jaar ervaring in het veilig en comfortabel vervoer van de belangrijkste mensen ter wereld: onze kinderen. Door het gebruik van innovatieve materialen en een eigentijdse vormgeving zet Yepp de wereld van de fietszitjes op zijn kop! 

Polisport:
 Betaalbaar, comfortabel. Nederland is een echt fietsland. In de zomer trekken we er graag op uit maar ook in alle andere seizoenen is de fiets een praktisch vervoermiddel. Kinderen die nog niet zelf kunnen fietsen, neem je mee in een kinderzitje. De kinderzitjes van Polisport zijn comfortabel, veilig én betaalbaar. 

XLC:
XLC - Love Cycling. Fietsen geeft energie en een gevoel van vrijheid. XLC wil dit unieke fietsgevoel versterken door het bieden van goed verkrijgbare, degelijke én betaalbare onderdelen en accessoires voor elke fiets. Tevens verkopen ze fietsdragers en een ruime collectie fietskleding. 

BBB:
BBB heeft zich door de jaren heen ontwikkeld tot een merk dat veel meer levert dan alleen fietsonderdelen. Wat je ook zoekt om nog lekkerder te kunnen fietsen, BBB heeft een 1500 kwalitatief hoogwaardig producten met zeer goede prijs/kwaliteitsverhouding. 

Gratis haal & brengservice bij onderhoud binnen 25 km rond Vlagtwedde

Copyright © Arjan Borgers Tweewielers  |  webdesign Michel Buls Financieel Beheer